رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: چه جوری میشه یک کتلت خوشمزه درست کرد . مثلا سیب زمینی خام بهتره یا پخته ؟ یا اینکه اگه سیب زمینی رو با چرخ گوشت چرخ کنیم بافت بهتری داره یا با رنده درشت ؟

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی خام بسیار خوشمزه تر از سیب زمینی پخته خواهد بود که بهتر است جدا رنده شود و اگر در تهیه کتلت مقداری شنبلیله و مرزه خشک در کتلت بریزید بسیار عطر و بوی خوبی خواهد داشت راستی ادویه فراوان هم فراموش نشود.Wink

 
 سیب زمینی پخته برای کتلت استفاده بشه بهتره برای ترد شدن پیاز رنده شده را فراموش نکنید و کمی هم مغز نان باگت خشک شده هنگام سرخ کردن بهترش میکنه
 
 
من تخم مرغ به كتلت اضافه نمیكنم به سیب زمینیهای پخته رنده شده یك سیب زمینی خام هم رنده كرده و اضافه میكنم. اینطوری كتلتها وا نمیروند. در ضمن سیب زمینیها را پوست كنده با پیاز آب پز میكنم بعد هم همه را با نمك و فلفل و آرد سیب زمینی و گوشت چرخ كرده میریزم توی غذاساز. خوب باید ورز بدید تا بافتش منسجم بشه.
 
در تهیه کتلت از استفاده از پنیر های مزه غافل نشوید.طعم بسیار مطلوبی میدهد.
 
 
 
سیب زمینی خام خوشمزه تر است یا مخلوط پخته و خام ، ولی باید با رنده خیلی ریز رنده شود و پس از رنده شدن آنها را فشار دهیم تا آب و نشاسته اضافی خارج شود و با حرارت ملایم آنها را مغز پخت کنیم.کمی تخم مرغ و ادویه و پیاز هم فراموش نشود. پس ازسرخ شدن هم چند گوجه فرنگی را در روغن تفت داده و با یک قاشق رب و پیازداغ سس درست کرده و چند دقیقه کتلتها را در سس مزه دار کنید 
 
از آرد نخودچی توی سیب زمینی پخته استفاده کنید کتلت خوبی میشه .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
کدخبر:11634منبع:زیباکدهتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سي مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11634.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر