طرز تهیه رولت لازانیا


لقمه: پاستا، ماکارونی و لازانیا یکی از منابع غنی برای تامین کربوهیدرات در انسان است. شیوه های مختلفی برای پخت لازانیا وجود دارد که یکی از آنها به شرح زیر است.

مواد اولیه :

لازانیا                                                                   چهار ورق
سس تند                                                              یك قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی                                                   دو قاشق غذاخوری
مرغ ریش‌ریش‌شده و پنیر پیتزا و قارچ اسلایس شده          از هر کدام دو پیمانه
آویشن                                                                 یك قاشق چایخوری
پیاز خردشده                                                         یك عدد
روغن                                                                   به میزان لازم


طرز تهیه:

روغن را در تابه ریخته وقتی داغ شد پیاز را در آن سرخ كنید. مرغ‌ها را اضافه كرده و كمی تفت دهید. سپس سس تند و سس گوجه‌فرنگی را درون تابه ریخته و در آخر قارچ و آویشن را افزوده و بعد از این‌كه كمی تفت داده شد از روی حرارت بردارید البته در صورت نیاز می‌توان كمی نمك هم اضافه كرد.

لازانیا را در قابلمه‌ای كه آب به جوش آمده ریخته، با نمك و روغن بپزید وقتی نرم شد با آب ولرم آبكشی كرده و روی پارچه‌ای پهن كنید تا خشك شود. بعد یك لایه از مواد روی آن ریخته و یك ورقه لازانیا گذاشته و از یك طرف آن را رول كنید. در آخر مقداری پنیر پیتزا روی آن ریخته و با خلال دندان آن را ثابت كنید. فر را با حرارت 185 درجه سانتی‌گراد گرم كرده و رولت‌های لازانیا را درون ظرفی مناسب به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار دهید.


آموزش از فاطمه غلامی کارشناس آشپزی

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۱۰ تير
کدخبر:1164منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1164.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر