لقمه: سالاد یکی از پیش غذاهایی است که حتی در مواقعی می تواند جای غذای اصلی را هم در وعده غذایی بگیرد.
مواد اولیه :
سیب سبز و پیاز از هر کدام یك عدد
گوجهفرنگی و خیار از هر کدام دو عدد
تربچه بزرگ و پیازچه از هر کدام پنج عدد
گردو خرد شده نصف پیمانه
روغن زیتون و رب انار از هر کدام سه قاشق سوپخوری
سركه یك قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
خیار، گوجهفرنگی تربچه و سیب را درشت خرد كنید. پیازچه و پیاز را به صورت حلقهای برش زده و به مواد اضافه كرده گردوی خرد شده را هم بیفزایید. در ظرفی رب انار، روغن زیتون و سركه را با هم خوب مخلوط كرده و بر روی مواد ریخته و خوب هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر كشیده و با برگهای نعنای تازه تزیین كرده و سرو نمایید.