ســالاد رنگین را چطور تهیه کنیم


لقمه: سالاد یکی از پیش غذاهایی است که حتی در مواقعی می تواند جای غذای اصلی را هم در وعده غذایی بگیرد.

مواد اولیه :

سیب سبز و پیاز                      از هر کدام یك عدد
گوجه‌فرنگی و خیار                   از هر کدام دو عدد
تربچه بزرگ و پیازچه                  از هر کدام پنج عدد
گردو خرد شده                        نصف پیمانه
روغن زیتون و رب انار                 از هر کدام سه قاشق سوپخوری
سركه                                   یك قاشق چایخوری
نمك و فلفل                           به میزان لازم



طرز تهیه:

خیار، گوجه‌فرنگی تربچه و سیب را درشت خرد كنید. پیازچه و پیاز را به صورت حلقه‌ای برش زده و به مواد اضافه كرده گردوی خرد شده را هم بیفزایید. در ظرفی رب انار، روغن زیتون و سركه را با هم خوب مخلوط كرده و بر روی مواد ریخته و خوب هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر كشیده و با برگ‌های نعنای تازه تزیین كرده و سرو نمایید.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۲ تير
کدخبر:1165منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1165.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر