چرا بیماران کبد چرب روغن زیتون و آب لیمو بخورند؟


پایگاه خبری لقمه: کبد، خون را فیلتر کرده و هرگونه سمی را که ممکن است در آن باشد می‌زداید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کبد در متابولیسم و بهبود گوارش نیز نقش دارد. تغذیه پرچرب، شکر تصفیه شده، افزودنی‌ها و مصرف زیاد الکل می‌تواند به کبد فشار وارد کند، چون باید بیش از حد کار کند تا از بدن دربرابر اثرات مضر این مواد محافظت کند.

 
صبح قبل از هرچیزی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را در یک ظرف کوچک ترکیب کرده و فورا بنوشید.این ترکیب باید پیش از صبحانه و با معده خالی مصرف شود.
 
چرا روغن زیتون و آب لیمو؟
روغن زیتون: رژیم غذایی نادرست منجر به انتقال اسیدهای چرب آزاد به کبد شده، تراکم تری‌گلیسرید کبدی را افزایش داده و منجر به بیماری کبد چرب می‌گردد. کبدچرب عاملی است برای دیابت، حملات قلبی و حتی سرطان.
 
تحقیقاتی که نتایج آن در the World Journal of Gastroenterology منتشر شده نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از روغن زیتون با کاهش تراکم تری‌گلیسرید کبدی در کبد و میزان تری‌گلیسرید بعد از غذا، از بیماری کبد چرب پیشگیری می‌کند. مطالعه‌ای دیگر هم فواید روغن زیتون بکر در مقابله با آسیب مزمن کبد را تائید کرده‌است.
 
دلیلش هم خواص آنتی‌اکسیدانی و توانایی آن برای تنظیم عملکرد سلول‌های کبد و تقویت متابولیسم است.
 
سیلیمارین مصرف کنید:
مصرف سیلیمارین در درمان بیماری كبدی مانند سیروز، هپاتیت ویروسی و سمی مزمن ، كبد چرب و التهاب مجرای صفرا موثر بوده است كه دلیل آن را خواص آنتی اكسیدانی این ماده می دانند.
 
سیلیمارین سلولهای كبد را در برابر هرگونه آسیب نابود كننده حاد یا مزمن محافظت می كند. همچنین در كاهش كلسترول خون ، افزایش سیستم ایمنی بدن ، درمان انواع سرطان ، كاهش عوارض جانبی در بیماران تحت درمان با شیمی درمانی برای سرطان و سنگ كیسه صفرا نیز اثرات جالب توجهی دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ جمعه ۳ شهريور
کدخبر:11676منبع:سلامتیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11676.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر