لقمه: افزودن ادویه به غذا میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعمدهندهها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان میدهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیکهای ضدبیماری هستند، ادویههایی چون فلفلشیرین، دارچین، میخک، مرزنجوش، نعنا، اوریگانو، رزماری، مریمگلی، ترخون، آویشن و زردچوبه.
برای آن که نتیجه بهتری بگیرید به این نکات توجه کنید:
ادویه با گذشت زمان خاصیت آنتیاکسیدان خود را از دست میدهد. پس از دو سال ادویه باقیمانده را دور بریزید.
برای نگهداری ادویه از مکان خنک و تاریک استفاده کنید. جاهایی چون طبقه بالای اجاق گاز یا در معرض نور خورشید برای این منظور مناسب نیستند. حتماً در جا ادویهای را محکم ببندید.
بهتر است ادویه مریک گلی را بیشتر از چند بار در سال یعنی هنگامی که مرغ شکمپر میپزید، در آشپزی بهکار گیرید.