افزایش بیماری‌های قلبی با مصرف داروهای گیاهی


پایگاه خبری لقمه: طبق تحقیقات اخیر، داروهای گیاهی اگر چه مزایایی برای سلامتی دارند، اما مصرف آن‌ها برای کسانی که بیماری‌های قلبی دارند بسیار مضر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر گرازیانو اوندر از بیمارستان دانشگاه گملی می‌گوید:

 
خیلی مهم است که مریض‌ها از پزشکان معالج خود در مورد مصرف داروهای گیاهی و اثرات مخرب آن و همچنین تداخل دارویی با داروهای دیگری سوالاتی می‌پرسند. مخصوصا کهنسالانی که عموما داروهای متعددی مصرف می‌کنند.
از هر پنج نفر  یک نفر در امریکا مکمل‌های گیاهی را در کنار رژیم تغذیه‌ی خود استفاده می‌کند.
 
این آمار در خصوص افرادی که مشکلات قلبی دارند، نگرانی بزرگی محسوب می‌شود.
 
گروه تحقیقاتی دکتر اوندر بر روی افرادی که مشکلات قلبی و عروقی دارند، شواهد و مدارکی را مبنی بر ایمنی و اثربخشی داروهای گیاهی بررسی کرده است. طبق این شواهد روشن و قانع کننده، این طور نتیجه‌گیری شده است که هیچ داروی گیاهی اثر مثبتی بر بیماران قلبی نداشته است.
 
نتایج این تیم که در ژورنال کالج امریکایی قلب و عروق شده است نشان داده که مصرف روغن بذر کتان، خارمریم، دانه‌ی انگور، چایی سبز، زالزالک، سیر و سویا فواید احتمالی برای این بیماران دارد. اما این شواهد از خطر بالای تداخل دارویی چای سبز، زالزالک و سیر با داروهای قلبی گواهی می‌دهد.
 
در میان سایر داروهای گیاهی مصرف شده مانند مارچوبه، فایده و ضرری بر این بیماران ندارد. جینسینگ آسیایی نیز سودی برای این بیماران ندارد؛ اما خطر بالای تداخل با داروهای قلبی را داراست. همچنین جینگو عوارض جانبی شدید و خطر بالای تداخل دارویی با داروهای قلبی را دارد.
 
شمار دیگری از داروهای گیاهی مانند کرنبری، آقطی اروپایی، گیاه خوک طلایی، ریشه‌ی شیرین بیان، مریم گلی و گل راعی تداخل دارویی زیادی با داروهایی که عموما برای بیماری‌های قلبی تجویز می‌شوند را دارا هستند. وارافین، دیورتیک، آسپرین و بقیه‌ی داروهای ضد انعقاد از جمله‌ی این داروها هستند.
 
دکتر اوندر گفته است که متاسفانه ممکن است دکتر شما توجهی به این تاثیرات مخرب نداشته باشد. تاکنون در بیشتر دانشگاه‌های پزشکی کشورهای غربی، مطالعه بر داروهای جایگزین لحاظ نشده است. بنابر این لازم است که پزشکان دانش خود را در زمینه‌ی داروهای گیاهی بهبود بخشند تا پیامدهای آن را به خوبی بتوانند ارزیابی کنند. وی افزود:
 
بسیار مهم است که بدانیم طبیعی به معنای امن بودن نیست و داروهای گیاهی ممکن است باعث عوارض جانبی شدیدی شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
کدخبر:11787منبع:سلامتیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11787.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر