نکاتی برای پف کردن کیک


پایگاه خبری لقمه: دلایل پف نکردن کیک اسفنجی را در مطلب زیر بخوانید

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بعضی کیک ها مثل کیک اسفنجی یا شیفون داخل  دستور کیک  بیکینگ پودر یا جوش شیرین ندارد .

عاملی که باعث پف این کیک ها میشود حباب های هوای ایجاد شده موقع زدن تخم مرغ است. پس باید تخم مرغ به خوبی زده شده باشد و نکته مهم تر این است که موقع مخلوط کردن مواد این کیک ها فقط باید به صورت دورانی با لیسک مخلوط بشن به هیچ وجه نباید مواد این کیک ها رو زیاد هم بزنید.

 

نکته دیگه در مورد کیک های اسفنجی این است که قالب را نباید بیشتر از 2/3 حجم قالب پر کرد. کیک برای پف کردن به دیواره های قالب چسبیده و خودش رو بالا میکشد پس دیواره های قالب رو هیچ وقت چرب نکنید.

 

فر باید حتما از قبل گرم شده باشد. تا 20 دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه در فر رو باز نکنید .

 

اگه با رعایت همه این نکات باز هم کیکتون پف خوبی نداشت چک کنید ببنید در فرتون خوب بسته شده است یا نه.

کیک هایی که توی دستورشون جوش شیرین و بیکینگ پودر داره بهتر پف میکنند و حتی میشه این کیک ها رو با همزن برقی هم زد. برای این کیک ها هم رعایت نکات بالا ضروری است.

اما اگه باز هم کیک خوب پف نکرد ممکنه مواد خوب مخلوط نشده باشن یا قبل از پخت خوب به دمای محیط نرسید باشن یا حتی ممکنه بیکینگ پودر یا جوش شیرین شما قدیمی باشه و خاصیتش رو از دست داده باشه.

نکته مهم دیگر برای پف کیک این است که همیشه برای هرکیکی آرد رو سه بار الک کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
کدخبر:11825منبع:zibakadeتاریخ انتشار:۱۳۹۶ پانزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11825.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر