یک وعده غذای چرب خطر ابتلا به دبایت نوع 2 را افزایش می دهد


پایگاه خبری لقمه: مطالعات اخیر نشان داده است مصرف حتی یک وعده غذای چرب در طول روز می‌تواند میزان ابتلا به بیماری دبایت نوع 2 را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان انگلیسی در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند، حتی مصرف یک وعده غذای چرب در طول 24 ساعت می‌تواند زمینه ابتلا به دیابت نوع 2 را فراهم کند.

 
بر همین اساس پژوهشگران دریافتند مصرف غذای چرب در طول روز می‌تواند حساسیت به انسولین را در نوجوانان و جوانان کاهش دهد. 
 
تحقیقات همچنین نشان داده است، مصرف غذای چرب موجب ایجاد اختلال در پانکراس و تولید انسولین مورد نیاز بدن می‌شود؛ ضمن اینکه کاهش حساسیت به انسولین با بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. 
 
دانشمندان در پژوهش‌های خود به این نتیجه رسیدند که مصرف حتی یک وعده غذای چرب در طول روز می‌تواند زمینه ابتلا به بیماری دبایت نوع 2 را به میزان قابل توجهی فراهم کند و حتماً هم نیازی نیست که فرد مرتباً غذای چرب مصرف کند تا احتمال بروز این بیماری در وی افزایش یابد، همین که در یک وعده غذایی بی‌توجهی اعمال شود برای فراهم کردن زمینه بروز دیابت نوع 2 کافی است. 
 
این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که چگونه آنچه که می‌خوریم می‌تواند بر سلامتی ما تأثیر بگذارد؛ حتی افرادی که مرتباً مراقب تغذیه خود هستند و ممکن است تنها در جشن‌ها و میهمانی‌ها دست از پرهیز بردارند نیز در معرض خطر قرار دارند.
 
نکته مهمی که این پژوهش متذکر می‌شود، حفظ یک رژیم غذایی سالم در هر شرایطی و با هر موقعیتی است.
 
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف حتی یک وعده غذایی چرب می‌تواند موجب افزایش‌ سطح گلوکز خون شود و حساسیت به انسولین را کاهش دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
کدخبر:11857منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و يکم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11857.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر