یک شفا بخش خانگی را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: زنجبیل، بیشتر از اینکه ادویه و چاشنی غذا به شمار برود، به خاطر داشتن خواص فراوان در درمان برخی بیماری ها کاربرد دارد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
کدخبر:11869
منبع:مهر
تاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و يکم شهريور
لینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11869.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار
تحریریه
، شرکت نرم افزاری
الفبای ایده برتر