طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو


پایگاه خبری لقمه: هالاپینو، یک نوع فلفل تند سبزرنگ مکزیکی است، ولی گاهی می گذارند تا قرمز رنگ شود. آب هالاپینو داروی آلرژی های فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نگین نورخدایی: هالاپینو، یک نوع فلفل تند سبزرنگ مکزیکی است، ولی گاهی می گذارند تا قرمز رنگ شود. آب هالاپینو داروی آلرژی های فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.

 
طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو

مواد لازم:
 
راسته گوساله: 200 گرم
پیاز (مکعبی خردشده): 1 عدد
سیر (خردشده): 2 حبه
گوجه فرنگی (مکعبی خردشده): 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز (خلالی خردشده): 1 عدد
کاهو (برگ برگ یا خردشده): 2 برگ
فلفل هالوپینو: (ریز خردشده): 5 گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
آرد: 1 پیمانه
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
آب: یک چهارم پیمانه
کره (به دمای محیط رسیده): 5 گرم
روغن مایع: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
1.    گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
 
2.    برای تهیه نان ترتیلا: آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم الک کنید. بعد آب و کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود که حالت چسبندگی نداشته باشد. خمیر را درون ظرفی قرار دهید و روی آن را با دستمال آشپزخانه (یا حوله ای) بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به کمک مقداری آرد و وردنه به شکل دایره ای با قطر 15 سانتی متر باز کنید. تابه ای را که با مقداری روغن مایع چرب شده، روی حرارت قرار دهید و دو طرف هر خمیر را درون آن سرخ کنید. نان های ترتیلا را از وسط روی یکدیگر قرار دهید و در سینی فر
چیده و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا خشک شود.
 
3.    برای تهیه سس سالسا؛ پیاز، سیر، گوجه فرنگی، فلفل هالوپینو و فلفل دلمه ای را همراه با نمک، فلفل و روغن زیتون درون ظرف نسوزی بریزید. سپس آن را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200
درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بپزید.
 
4.    تابه چدنی را روی حرارت بالا قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن بریزید. بعد گوشت را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه گریل کنید.
 
5.    استیک آماده شده را در خلاف جهت خط های گوشت برش دهید.
 
6.    نان ترتیلا را درون ظرفی قرار دهید و روی آن کاهو، برش های استیک و سس سالسا را بریزید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
کدخبر:11910منبع:سرآشپز تاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و پنجم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11910.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر