طرز طبخ خوراک گوشت زنجبیلی


لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه غذاهای ایرانی است که گوشت را معمولا به صورت آبگوشت، خوراک گوشت و در خورش ها از آن استفاده می کنند. خوراک گوشت زنجبیلی یکی از انواع خوراک های خوشمزه گوشت است.

مواد اولیه :

گوشت بدون استخوان                  400 گرم
سركه                                      یك قاشق غذاخوری
ذرت                                         100 گرم
گوجه‌فرنگی                               دو عدد
اسفناج خردشده                         100 گرم
فلفل دلمه‌ای                              100 گرم
برگ گشنیز                                دو قاشق غذاخوری
زنجبیل                                      نصف قاشق چایخوری
كره                                         دو قاشق غذاخوری
سس سویا                               دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه برای چهار نفر

گوشت را به صورت قطعات كوچك خرد كرده و با زنجبیل رنده‌شده، گشنیز و سركه به مدت سه ساعت در یخچال می‌‌گذاریم تا مزه‌دار شود. گوشت را در تابه‌ای كه كره در آن ریخته‌ایم تفت داده و آن را كنار می‌‌گذاریم. اسفناج، ذرت و فلفل دلمه‌ای كه خلالی كرده‌ایم را در تابه كمی تفت داده، بعد گوشت را به آن اضافه می‌‌كنیم. گوجه‌فرنگی فیله‌شده و سس سویا را اضافه كرده و كمی تفت می‌‌دهیم، در پایان جوانه‌ها را روی آن ریخته و در ظرف می‌‌كشیم و آن را با جعفری تزئین می‌‌كنیم.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۶ تير
کدخبر:1192منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و ششم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1192.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر