نبات فله ای نخرید/استفاده از رنگ شیمیایی در نبات


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: رنگ‌های به کار رفته در تهیه‌ نبات‌ های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسین‌ عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگویی، اظهار کرد: برای تهیه‌ نبات‌ معمولاً باید از زعفران‌ که یک ماده با خاصیت است استفاده کرد تا نبات‌ تهیه شده دارای‌ خواص‌ فراوانی باشد‌ و در بهبود سلامت بدن‌  تاثیر خوبی بگذارد.

 
 وی عنوان کرد: برای کاهش هزینه‌ در تهیه نبات معمولاً به جای زعفران  از رنگ‌های شیمیایی‌ و حتی طبیعی استفاده می شود و رنگ زرد را به نبات‌ می‌زنند اما متأسفانه در برخی از موارد رنگ‌های به کار رفته در تهیه‌ نبات‌ های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی  است ومصرف این نبات در دراز مدت‌  باعث بروز‌ بیماری سرطان در افراد شود.
 
 
 عزیزی‌ تأکید کرد: رنگ‌های گل ‌رنگ و بتا‌کاراتن‌ جزء رنگ‌های طبیعی و سنتی‌ است و استفاده از آن برای تهیه نبات‌ علی‌رغم باور مردم‌ هیچ مشکلی‌ به وجود نمی‌آورد.
 
 
 وی یادآور شد‌: به طور کلی رنگ‌های شیمیایی‌ سنتزی‌ که برای تهیه پفک‌ و سایر تنقلات به کار گرفته می‌شوند، در دراز مدت‌ باعث ایجاد عارضه‌ سرطان‌ در افراد مصرف‌ کننده می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
کدخبر:11942منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و نهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11942.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر