پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: رنگهای به کار رفته در تهیه نبات های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگویی، اظهار کرد: برای تهیه نبات معمولاً باید از زعفران که یک ماده با خاصیت است استفاده کرد تا نبات تهیه شده دارای خواص فراوانی باشد و در بهبود سلامت بدن تاثیر خوبی بگذارد.
وی عنوان کرد: برای کاهش هزینه در تهیه نبات معمولاً به جای زعفران از رنگهای شیمیایی و حتی طبیعی استفاده می شود و رنگ زرد را به نبات میزنند اما متأسفانه در برخی از موارد رنگهای به کار رفته در تهیه نبات های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است ومصرف این نبات در دراز مدت باعث بروز بیماری سرطان در افراد شود.
عزیزی تأکید کرد: رنگهای گل رنگ و بتاکاراتن جزء رنگهای طبیعی و سنتی است و استفاده از آن برای تهیه نبات علیرغم باور مردم هیچ مشکلی به وجود نمیآورد.
وی یادآور شد: به طور کلی رنگهای شیمیایی سنتزی که برای تهیه پفک و سایر تنقلات به کار گرفته میشوند، در دراز مدت باعث ایجاد عارضه سرطان در افراد مصرف کننده میشود.