کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل


پایگاه خبری لقمه: محققان می گویند مصرف مغزیجات آجیل مانند گردو، بادام، فندق و بادام زمینی می توانند در کاهش وزن و همچنین کاهش احتمال چاقی موثر باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یافته ها نشان می دهد افرادی که مغزیجات آجیلی می خورند نه تنها اضافه وزن کمتری دارند بلکه از شانس ۵ درصدی کاهش ریسک چاقی و اضافه وزن هم برخوردارند.

 
در گذشته این تصور وجود داشت که مغزیجات آجیلی یک ماده غذایی پرچرب با کالری بالا هستند، و گزینه مناسبی برای افرادی که می خواهند کاهش وزن داشته باشند نیست.
 
اما حال محققان دریافته اند که مغزیجات آجیلی منبع غنی انرژی، چربی های خوب، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوشیمیایی ها هستند.
 
مغزیجات آجیلی با انواع فواید سلامت، از جمله پیری سالم و عملکرد حافظه، مخصوصا در افراد مسن، مرتبط است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
کدخبر:11962منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۶ اول مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-11962.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر