سخنگوی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با لقمه خبر داد:
تاثیر مذاکره با نانوایی‌ها و قنادی‌ها برای کاهش مواد مضر سلامت


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از انجام مذاکراتی با برخی اصنافی که گاهی اوقات محصولات مضر تولید می‌کند خبر داد.

«دکتر ایرج حریرچی» قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری لقمه درباره ارتباط وزات بهداشت و اتحادیه اصنافی مثل رستوران‌ها و قنادی‌ها که تولیدات شان می‌تواند گاهی اوقات مضر شناخته شود، چه اندازه است تا تغییراتی در این تولیدات پدید آید؟ توضیح داد: وزارت بهداشت کنش‌گری‌هایی را در ارتباط با سازمان‌ها و اصنافی که زیرمجموعه‌اش محسوب می‌شوند، داشته است؛ برای مثال ما با صنف نانوایی‌ها صحبت‌هایی داشته‌ایم و قرار شده که نمک نان‌ها را کاهش دهند. همچنین با تولیدکنندگان غذاهای بسته‌بندی مثل نوشابه و نوشیدنی‌ها مذاکراتی داشته‌ایم و پیشنهاد داده‌ایم که مقدار شیرین کننده‌های آنها را کاهش دهند و امثال اینها.

 

وی در مورد اینکه آیا این مذاکرات در روند بهبود سلامت مردم موثر بوده یا خیر، گفت: بسیار موثر بوده است، همچنان که کاهش نمک در نان‌ها، کاهش مواد شیرین کننده در نوشیدنی‌ها و کاهش مصرف روغن‌های مضر در برخی فرآورده‌های غذایی و قنادی‌ها را شاهد بوده‌ایم.

 

گفت‌وگو: محمدصالح حجت‌الاسلامی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
کدخبر:12004منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۶ چهارم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12004.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر