پایگاه خبری لقمه: مزه دار کردن ماهی و گرفتن بوی آن یکی از نکات مهم برای درست کردن ماهی است امروز روشی متفاوت برای طعم دار کردن آن را آموزش می دهیم.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مزهدار کردن ماهی به این شیوه از قبل، باعث میشه که خیلی خوشمزه و ترد بشه.
طرز تهیه ماهی گریل شده
مواد لازم:
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
آویشن ۳ شاخه
سیر ۳ حبه
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
فیله ماهی ۴ تکه
نمک به میزان لازم
تره به دلخواه
لیمو به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه ماهی گریل شده:
سیرها رو پوست بگیرید و له کنید. میتونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
از ۴ تکه فیله ماهی هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
از ماهیهایی با گوشت سفت و سفید مثل قزلآلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید.
در صورت استفاده از تره، اون رو خرد کنید.
طرز تهیه:
1. در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگهای آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید.
2. تکههای ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهیها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
3. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکههای ماهی رو از ترکیب مواد مزهدار کننده خارج کنید و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اونها نمونه. میتونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
4. تکههای ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اونها کمی نمک بزنید. اونها رو تا پوست ماهی ترد و قهوهای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوهای بشه، بپزید.
5.در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخستر