طرز تهیه دمپختک با خاگینه


پایگاه خبری لقمه: این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.


 طرز تهیه دمپختک با خاگینه

مواد لازم (۴ نفر)
 
۳ عدد تخم مرغ درشت
۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
۱ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۵ پیمانه برنج پخته شده
نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
 
 
طرز تهیه:
 
1-تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
 
2-گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
 
3-روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
 
4-گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
 
5- پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
 
6- در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
 
7- این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
کدخبر:12039منبع:روزیاتوتاریخ انتشار:۱۳۹۶ يازدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12039.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر