طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا


پایگاه خبری لقمه: اگر سالاد دوست دارید این بار این سالاد خوشمزه و آسان را حتما امتحان کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سالادی آسان، تازه، خوشمزه و ترد که می توانید به جای غذای اصلی هم آن را میل کنید.

 
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا


مواد لازم:
 
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
لیمو ۱ عدد
روغن زیتون یک و نیم قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
برگ جعفری تازه ۱/۲ پیمانه
پنیر فتا ۱۲۰ گرم
انجیر ۶ عدد
بادام ۱/۳ پیمانه
شاهدانه ۳ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا:
 
لوبیا سبزها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اون‌ها رو خرد کنید.
پوست لیمو رو رنده کنید و آب اون رو بگیرید. تقریبا یه یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز دارید.
برگ‌های جعفری رو خرد کنید.
پنیر رو به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید.
انجیرها رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید.
بادام رو خرد کنید و در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط برشته کنید.
در صورت تمایل می تونید پوست دانه‌های شاهدونه رو جدا کنید. اون ها رو با گوشت‌کوب و یا هر وسیله‌ دیگه‌ای بکوبید و بعد در ظرفی از آب بریزید. پوست اون‌ها روی آب شناور میشه و می تونید دانه‌ها رو جدا کنید.
 
طرز تهیه:
 
1. ظرفی بزرگی رو از آب سرد و یخ پر کنید. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. لوبیا سبزها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. اون‌ها رو آبکش کرده و فورا در ظرف آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند، اون‌ها رو از آب خارج کنید و بعد خشک کنید.
 
2. در کاسه بزرگی، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید. لوبیا سبزها رو در کاسه بریزید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
 
3. رنده پوست لیمو، جعفری خرد شده، پنیر فتا، انجیر، بادام برشته شده و شاهدانه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به سالاد بزنید و اون رو سرو کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
کدخبر:12069منبع:آشپز باشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ شانزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12069.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر