طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در کمترین زمان


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

 طرز تهیه  صفیحه؛ غذای عربی تند 

مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
خلال بادام: 2 ق س
رب انار: 1 ق س
پودر دارچین: یک دوم ق چ
پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
پودر زیره: یک سوم ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان پیتا: 4 عدد
روغن زیتون: 2 ق س
 
 
طرز تهیه:
1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
 
2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
 
3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
 
4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
کدخبر:12086منبع:سرآشپزتاریخ انتشار:۱۳۹۶ هفدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12086.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر