غذاهای ماه رمضان/
آش ترخینه با دستور سرآشپز لقمه


لقمه: آش ترخینه، آشی است که در شهرهای مختلف ایران با نام های مختلفی طبخ می شود، اما آش ترخینه غذای محلی شهرستان بروجرد است.

آش ترخینه نوعی غذای محلی شهرستان بروجرد است که برخی آن را در افطاری ها نیز مصرف می کنند.

مواد اولیه:

ترخینه                                                                  دو عدد (خیس كرده در آب ولرم)
پیاز سرخ‌شده                                                         دو عدد
عدس پخته‌شده                                                      دو پیمانه
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) ساطوری‌شده        یك كیلوگرم
نمك و فلفل                                                            به میزان لازم



طرز تهیه:
ترخینه را با آب همراه كمی نمك و فلفل و یك پیاز كوچك حلقه‌شده روی حرارت ملایم بپزید. سپس عدس را با سبزی به آن اضافه كرده تا20 دقیقه دیگر بپزد و جا بیفتد. با مقداری نعنا و پیازداغ آش را تزئین كنید. این آش محلی، ترش مزه است.

روش تهیه ترخینه:
بلغور گندم یا گندم پوست کنده را با دوغ می جوشانیم تا دوغ به خورد بلغور برود و سفت شود. بعد آن را به شکل کلوچه درآورده و می گذاریم خشک شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد
کدخبر:1209منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ چهارم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1209.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر