طرز تهیه پاناکوتای خرما


پایگاه خبری لقمه: این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و ارزش درست کردن رو داره.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و ارزش درست کردن رو داره.

 
طرز تهیه پاناکتای خرما 

مواد لازم :
 
خرما 17 عدد
شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
 
 
مراحل تهیه: 
 
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
 
2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
 
3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
 
4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
کدخبر:12115منبع: شور و شیرینتاریخ انتشار:۱۳۹۶ نوزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12115.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر