ارتباط آلزایمر با چای سبز


پایگاه خبری لقمه: متخصصان علوم پزشکی در کانادا به بررسی چگونگی تاثیرگذاری ترکیب جای سبز در پیشگیری از آلزایمر پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، متخصصان کانادایی معتقدند ترکیب EGCG موجود در چای سبز می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند.

 
هرچند نتایج مطالعات متعدد تاکنون حاکی از ارتباط چای سبز با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر بوده اما مکانیزم نهفته در این ارتباط پیش از این نامشخص بوده است. اکنون بررسی جدید نشان می‌دهد چگونه ترکیب EGCG موجود در این نوشیدنی تشکیل پلاک‌های سمی موثر در بروز آلزایمر را مختل می‌سازد.
 
آلزایمر بیماری پیشرونده عصبی است که با کاهش قدرت حافظه و تفکر و بروز مشکلات رفتاری شناخته می‌شود. برآورد شده که تقریبا ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری دچار هستند و همچنین انتظار می‌رود تا سال ۲۰۵۰ میلادی این رقم به ۱۳۱.۵ میلیون نفر افزایش پیدا کند.
 
علت دقیق بیماری آلزایمر مشخص نیست اما کارشناسان معتقدند بتا آمیلوئیدها نقش کلیدی در این زمینه بازی می‌کنند. این پروتئین‌ها به یکدیگر می‌چسبند و پلاک‌هایی را شکل می‌دهند که این پلاک‌ها ارتباط بین سلول‌های عصبی را مختل می‌کنند.
 
به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته متخصصان کانادایی ترکیب EGCG موجب تغییر شکل الیگومرهای (Oligomer) بتاآمیلوئید شده و در نهایت مانع از شکل گیری پلاک‌های مضر و آسیب‌رسان می‌گردد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
کدخبر:12128منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و دوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12128.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر