پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهشهای جدید نشان میدهد، مصرف رژیم غذایی قندی به میزان بالا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را در همه افراد، حتی آنهایی که قندشان بالا نیست، افزایش میدهد و آنها را در معرض سکته قلبی قرار میدهد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتیجه تازهترین تحقیقات نشان میدهد، حتی افراد سالمی که سطح بالایی از قند و شکر را در برنامه غذایی روزانه خود جای دادهاند، در معرض بیماریهای قلبی ـ عروقی قرار دارند.
بر اساس یک تحقیق جامع از دانشگاه "Surrey" در انگلیس، افراد سالمی که میزان زیادی از قند و شکر را در برنامه غذایی خود جای دادهاند، با افزایش سطح چربی خون، خود را در معرض بیماریهای قلبی ـ عروقی قرار میدهند.
پروفسور بروس گریفین، میگوید: «یافتههای ما شواهد جدیدی را نشان میدهد که مصرف زیاد مقادیر قند، میتواند متابولیسم چربی شما را به گونهای تغییر دهد که خطر ابتلا به بیماری قلبی ـ عروقی افزایش یابد».
متابولیسم چربی فرایند بیوشیمیایی است که از طریق آن چربیها حمل میشوند، در خون تجزیه میشوند و توسط سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرند.
بیماریهای قلبی و عروقی با سخت شدن و گرفتگی عروق ارتباط مستقیم دارند که انسداد جریان خون را به دنبال دارند و منجر به ایجاد لختههای خونی میشوند که عروق را مسدود و حملات و سکتههای قلبی را ایجاد میکنند.
92 میلیون آمریکایی بزرگسال با نوعی از بیماریهای قلبی ـ عروقی دست به گریبانند و با اثرات بعدی سکتههای قلبی زندگی میکنند.