درمان درد مفاصل با این خوراکی ها


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص ارتوپد گفت: با مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان ها از بروز دردهای مفاصل و غضروفی جلوگیری کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروف‌ها مکمل هایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب می شوند.

 
وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروف ها شده و در کاهش دردهای مفاصلی و استخوان ها اثر بخش و سودمند است و افراد باید مصرف سویا را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند تا دچار درد مفاصل و مشکل غضروفی نشوند.
 
فاخر عنوان کرد: سویا حاوی آنتی اکسیدان بوده و افرادی که نسبت به شیر حسیاسیت دارند با خوردن شیر سویا از مواد معدنی و ویتامین های شیر بی بهره نمی‌مانند و استخوان های بدنشان با جذب کلسیم لازم از استحکام کافی برخوردار می شود.
 
مصرف ماهی سالمون بهترین درمان برای درد مفاصل
 
وی تاکید کرد: مصرف ماهی چرب سالمون درد مفاصل را تسکین می دهد و امگای 3 و همچنین ماهی کیلکا سرشار از کلسیم بوده و برای دردهای آرتروزی مفید است.
فاخر اظهار کرد: روغن سیاه دانه با ترکیبی از بادام تلخ باعث کاهش درد آرتروز زانو بوده و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان برای مفاصل سودمند است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
کدخبر:12135منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و سوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12135.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر