طرز تهیه و پخت پیتزای حصیری بادنجان


لقمه: فست‌فود همیشه طرفدار دارد به ویژه پیتزا اما چه بهتر كه در منزل و با مواد سالم و دسترس تهیه شود. با استفاده از سبزیجاتی مانند بادنجان و جعفری می توان پیتزایی سالم تهیه کرد.

مواد اولیه:

خمیر پیتزا یا خمیر باگت یك چانه
سوسیس پنج عدد
بادنجان دو عدد
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
گوجه‌فرنگی مینیاتوری و کنجد به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ یك عدد
پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری
سس هزارجزیره دو قاشق غذاخوری
سس خردل یك قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

ابتدا خمیر پیتزا را پهن می‌كنیم و در قالب مورد نظر قرار می‌دهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش می‌كنیم و بادنجان‌های از قبل سرخ شده را می‌چینیم و كمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجه‌فرنگی‌ها را می‌چینیم و دوباره پنیر می‌ریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر می‌بندیم. روی خمیر زرده تخم‌مرغ زده و كنجد می‌ریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۶ مرداد
کدخبر:1214منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ ششم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1214.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر