روش تهیه اردو بادنجان


لقمه: بادنجان از جمله سبزیجاتی است که غذاهای خوشمزه ای را می توان با آن تهیه کرد.
مواد اولیه:


بادنجان چهار عدد
سیر رنده‌شده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پیمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفید یك پیمانه
كره 50 گرم
جعفری خرد‌شده دو قاشق سوپخوری
نمك وفلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

اول بادنجان‌ها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ می‌‌كنیم و كنار می‌‌گذاریم سپس كره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش كشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌كنیم كمی توی بادنجان‌ها را خالی كرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌كنیم. در ظرف پیركس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ مرداد
کدخبر:1215منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1215.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر