پایگاه خبری لقمه: اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
مواد لازم:
¾ پیمانه آرد برنج
¼ پیمانه نارگیل بو داده
نوک انگشت نمک
۳ بسته شیرین کننده استویا
۱ پیمانه شیر نارگیل
نصف پیمانه آب
روغن یا کره برای سرخ کردن
۴ عدد شلیل، آلو یا هلو
¼ پیمانه کره نرم شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل
¼ پیمانه بادام بو داده
۲ عدد لیموترش
ماست برای سرو
برگ تازه نعنا برای تزئین
طرز تهیه:
1. برای تهیه پنکیک، آرد برنج، نارگیل بو داده، نمک و دو بسته شیرین کننده استویا را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر نارگیل و آب را افزوده و هم بزنید.
2. تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره یا روغن را درون آن بریزید تا آب شود. سپس، ¼ پیمانه از مواد را درون تابه ریخته و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.
3. این کار را با همه مواد تکرار کنید.
4. در تابه دیگری، هلوهای قاچ کرده را بچینید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. کره، زنجبیل و بادام را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا میوه ها پخته شوند و عطر زنجبیل هم در بیاید.
5. آن را از روی حرارت بردارید. پوست رنده شده و آب لیموترش را روی آن ها بریزید.
6. میوه های کاراملی شده را به صورت داغ روی پنکیک قرار داده و با نعنا و ماست تزئین و سرو کنید