لقمه: غذاهای فست فود طرفداران زیادی دارند که البته اگر سالم تهیه شوند، خیلی بهتر است.
پیتزای یونانی یکی از انواع پیتزاها است که با گوشت و قارچ تهیه می شود.
مواد اولیه:
خمیر پیتزا 120 گرم
سس قرمز 20 گرم
پنیر پیتزا 200 گرم
گوشت چرخكرده 150 گرم
زیتون 30 گرم
قارچ 50 گرم
پیاز 100 گرم
گوجهفرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه:
خمیر پیتزا را تهیه كرده سپس روی آن را سس قرمز مخصوص به مقدار كمی میریزیم. روی آن كمی پنیر، سپس قارچ را اضافه كرده و 150 گرم پنیر روی آن میریزیم. بعد 150 گرم گوشت چرخكرده را روی پنیر میریزیم و سپس جهت تزئین روی پیتزا از پیاز، زیتون و گوجهفرنگی استفاده میكنیم.
فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود. سپس پیتزا را در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا مواد از حالت خامی درآیند. بعد از گذشت 20 دقیقه، پیتزا را بیرون آورید و بقیه پنیر پیتزا را روی پیتزا ریخته و به مدت 5 الی 10 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا برشته شود.
نکته: اگر مایل بودید می توانید از پودر آویشن و کمی فلفل سیاده نیز روی پیتزا بپاشید.