لطفعلی پورکاظمی با اشاره به اینکه 2 ساعت مانده به افطار ورزشکاران از ورزش پرهیز کنند، اظهار داشت: ۱۰درصد انرژی افراد در ماه مبارک رمضان 1 از وعده افطار، 30 درصد شام و 60 درصد از وعده سحر تأمین میشود.
به گزارش لقمه، رئیس فدارسیون پزشکی ورزشی ایران با تأکید بر تغذیه مناسب در زمان سحر افزود: خوردن غذاهای قندی در زمان افطار انرژی کوتاه مدتی را برای ورزشکار فراهم میکند ولی خوردن غذاهای پروتئینی در زمان سحر میتواند در طول روز یعنی 15 تا 20 ساعت برای ورزشکار انرژی فراهم کند.
پورکاظمی در پاسخ به این پرسش که افراد به خصوص ورزشکاران برای رفع تشنگی در ماه رمضان به چه مواردی باید توجه کنند، گفت: نخستین نکته آن است که افراد به خصوص ورزشکاران باید از زمان افطار تا سحر 8 تا 10 لیوان مایعات استفاده کنند تا آب بدن آنان به اندازه کافی ذخیره شود.
وی تصریح کرد: خوردن آجیل و غذاهای شور در زمان سحر مسلماً باعث تشنگی افراد در طول روز میشود و بهترین مواد غذایی در زمان سحر میتواند شامل برنج و آبمیوه باشد و غذاهای پروتئینی و نشاسته اگر با این مواد غذایی همراه شود 5 ماده غذایی لازم بدن را تأمین خواهد کرد.