طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی


پایگاه خبری لقمه: پوره لوبیا، این غذای مکزیکی، در اصل همون خوراک لوبیا چیتی هست که اون رو پوره می کنند؛ ولی در نقاط مختلف کشورهای آمریکای لاتین اون رو به روش‌های متفاوتی تهیه می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پوره لوبیا، این غذای مکزیکی، در اصل همون خوراک لوبیا چیتی هست که اون رو پوره می کنن؛ ولی در نقاط مختلف کشورهای آمریکای لاتین اون رو به روش‌های متفاوتی تهیه می کنن.

 
مواد لازم: 
 
    کنسرو لوبیا چیتی 450 گرم
    روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱/۲ عدد متوسط
    سیر ۴ حبه
    گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری
    پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
    آب مرغ ۲/۳ پیمانه
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
 
 پوره لوبیا
 
آماده کردن مواد برای تهیه پوره لوبیا:
 
1.  کنسرو لوبیا رو آبکش کنید و کنار بذارید.
 
2.  پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
 
3.  سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
 
طرز تهیه: 
 
    1. حدود یک سوم از کنسرو لوبیا رو کنار بذارید و بقیه اون رو با چنگال له کنید.
 
    2. روغن رو در ماهیتابه‌ای متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز رو برای حدود ۴ دقیقه تا کمی قهوه‌ای بشه، تفت بدین. سیر رو اضافه کنید، مواد رو هم بزنید و بذارید تا سیر قهوه‌ای بشه. گشنیز خشک و پودر زیره رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۱ دقیقه دیگه تا عطر ادویه‌ها بلند بشه، تفت بدین.
 
   3.  لوبیاهای له شده و نیمی از آب مرغ رو اضافه کنید. مدام مواد رو هم بزنید و اون رو برای حدود ۵ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
 
   4.  بقیه لوبیا و آب مرغ رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۲ دقیقه دیگه بپزید. کمی نمک و فلفل سیاه به پوره بزنید، در صورت تمایل برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید و اون رو سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
کدخبر:12231منبع:آشپزباشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ سي مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12231.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر