چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند


پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که احتمال دارد بسیاری از آلرژی‌های غذایی در سنین بزرگسالی بروز کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان با مطالعه روی افراد بزرگسال مبتلا به حساسیت غذایی دریافتند که تقریبا در نیمی از آنها آلرژی به یک یا چند ماده غذایی در سنین بزرگسالی بروز کرده است.

 
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا اظهار داشتند: آلرژی غذایی اغلب به عنوان یک بیماری دوران کودکی در نظر گرفته می‌شود و به همین خاطر ممکن است ابتلای افراد بزرگسال به حساسیت‌ غذایی تعجب آور باشد.
 
حساسیت به صدف‌ها شایع‌ترین حساسیت غذایی در میان بزرگسالان آمریکایی است که در حال حاضر به ۳.۶ درصد رسیده است. همچنین در این بررسی آمده است در میان بزرگسالان سیاه پوست و مردم آسیا خطر ابتلا به برخی حساسیت‌های غذایی نسبت به سفیدپوستان بیشتر است. به طور مثال بزرگسالان در کشورهای آسیایی ۲.۱ بیشتر از بزرگسالان سفیدپوست احتمال دارد به صدف آلرژی داشته باشند.
 
به گزارش هلث دی نیوز، پزشکان به افراد بزرگسال توصیه می‌کنند که در صورت مشاهده واکنش به یک نوع ماده خوراکی حتما به متخصص مراجعه کرده و توصیه‌های لازم را در این زمینه دریافت کنند چراکه بی‌توجهی به این امر می‌تواند حتی در برخی موارد به قیمت جان فرد تمام شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
کدخبر:12301منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ هفتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-12301.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر