تشدید نظارت بر مراكز توزیع‌ غذاهای گرم در ماه مبارك رمضان
زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی تهیه كنید


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از تشدید نظارت بر مراكز طبخ و توزیع غذاهای گرم مورد اقبال در ماه مبارك رمضان از جمله آش و حلیم خبر داد و توصیه كرد: مردم زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی و مجاز خریداری كنند.

به گزارش لقمه، دكتر احمدرضا فرسار با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارك رمضان عنوان كرد: با وجود اینكه همواره مردم را به عدم مصرف زولبیا و بامیه توصیه می‌كنیم، اما به استفاده از آنها علاقه‌مند هستند، در این صورت نظارت بیشتر را برای تهیه این گروه از شیرینی‌ها داریم.

وی در پاسخ به این پرسش كه مردم چگونه می‌توانند با توجه به ویژگی‌های ظاهری، زولبیا و بامیه تازه و سالم‌تری را انتخاب كنند، گفت: به این دلیل كه شیرینی‌ها جلوی چشم مشتریان تهیه نمی‌شوند، نمی‌توان با مشاهده ظاهر، درباره كیفیت تولید و طبخ آنها قضاوت كرد، در این میان دفعات استفاده از روغن برای سرخ كردن زولبیا و بامیه مورد اهمیت است، تنها توصیه مفیدی كه در این خصوص می‌توان ارائه كرد تهیه این شیرینی‌ها از مراكز معتبر است، بازرسان ما به صورت ویژه بر مراكز رسمی نظارت می‌كنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در ادامه تاكید كرد: لازم است مواد غذایی كه به صورت گرم تهیه می‌شوند در ظرف‌های ویژه یك بار مصرف كه حاوی تركیبات گیاهی هستند و تولید گازهای سمی نمی‌كنند، ریخته و نگه داری شوند.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد
کدخبر:1247منبع:ايسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ اول مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1247.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر