لقمه: یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی که با گوشت تهیه می شود کباب است که یکی از انواع کباب هم دونر کباب است که تهیه آن در خانه بسیار آسان است.
مواد اولیه:
گوشت سردست گوساله 500 گرم
گوشت چرخ كرده 150 گرم
پیاز كوچك یك عدد
نمك، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را به اندازه كف دست برش میزنیم تا پنج تكه شود و هر كدام را كمی با بیفتككوب میكوبیم تا باریك و بلند شود. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده مخلوط میكنیم. یك تكه گوشت كوبیده شده را كف ظرف قرار داده و كمی از مخلوط گوشت چرخ كرده و پیاز را روی آن كاملا پهن میكنیم. این كار را ادامه میدهیم تا روی لایه آخر فقط گوشت كوبیده شده باشد. سپس آن را داخل سلفون كاملا میپیچیم و یك شب در فریزر قرار میدهیم تا یخ بزند. از فریزر در آورده و نایلون آن را جدا میكنیم و به صورت لایههای كاملا نازك برش میزنیم (در حالت یخ زده) و در تابه با روغن كم سرخ میكنیم. نمك و فلفل زده و با نان باگت سرو مینماییم.
نكتـه: میتوانید به همراه دونر كباب سس گوجهفرنگی هم سرو نمایید. به این صورت كه یك قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی و یك عدد گوجهفرنگی رنده شده را در كمی كره تفت داده و یك لیوان آب و كمی نمك و فلفل افزوده و وقتی غلیظ شد از آن استفاده كنید.