لقمه: کوفته یکی از انواع غذای ایرانی است که معمولاً در نقاط مختلف ایران به شیوه ها و با مواد متفاوتی تهیه می شود.
مواد اولیه:
گوشت مرغ چرخكرده 300 گرم
سیبزمینی خام و روغن مایع از هر کدام 200 گرم
پیاز رندهشده 50 گرم
جعفری خردشده 100 گرم
پودر سیر یك قاشق مرباخوری
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را به صورت خام رنده كرده با مرغ، پیاز، جعفری، آرد نخودچی، ادویه و نمك مخلوط كنید. روغن را داغ كرده از مواد به اندازه گردو برداشته و گرد كرده، داخل روغن با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس با گوجهفرنگی، فلفلدلمهای و كلمقرمز تزیین كنید.