دستور پخت كوفته ریزه با مرغ و سیب‌زمینی


لقمه: کوفته یکی از انواع غذای ایرانی است که معمولاً در نقاط مختلف ایران به شیوه ها و با مواد متفاوتی تهیه می شود.

مواد اولیه:

گوشت مرغ چرخ‌كرده                        300 گرم
سیب‌زمینی خام و روغن مایع            از هر کدام 200 گرم
پیاز رنده‌شده                                  50 گرم
جعفری خردشده                             100 گرم
پودر سیر                                       یك قاشق مرباخوری
آرد نخودچی                                  سه قاشق سوپخوری
زردچوبه، نمك و فلفل                       به میزان لازم


طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را به صورت خام رنده كرده با مرغ، پیاز، جعفری، آرد نخودچی، ادویه و نمك مخلوط كنید. روغن را داغ كرده از مواد به اندازه گردو برداشته و گرد كرده، داخل روغن با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس با گوجه‌فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای و كلم‌قرمز تزیین كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۵ مرداد
کدخبر:1280منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پانزدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1280.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر