لقمه: محققان در تحقیقات خود دریافتند که مصرف انگور قبل و در جریان تمرین های ورزشی در سالنهای ورزشی انرژی لازم را به افراد برای انجام این تمرینهای سخت می دهد.
محققان تحقیقات خود را درباره فواید غذایی و کالری مصرف انگور در جریان تمرینهای ورزشی و نوشیدنیهای انرژی زا و تولید غذایی انرژی زا انجام دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد؛ ورزشکارانی که به طور منظم در جریان تمرینهای ورزشی انگور مصرف میکنند، موفق شدند که قدرت تحمل خود را برای به پایان رساندن تمرین های خود - در مقایسه با نوشیندنی های انرژی ها- 75 درصد افزایش دهند.محققان همچنین دریافتند که ورزشکاران دومیدانی که انگور مصرف کردند، موفق شدند مسابقات دومیدانی را یک دقیق کمتر از رقبای خود به پایان برسانند.
پژوهشگران آمریکایی اخیراً دریافتند که مصرف انگور در بین وعدههای غذایی به کاهش سطح قند خون افراد کمک میکند. تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان داد: مصرف مقادیر کمی انگور به میزان 3 بار در بین وعدههای غذایی – به جای سایر مواد غذایی- سطح قند خون را به طور قابل ملاحظهای کاهش میدهد.انگور خاصیت گرم دارد، چاق کننده، صاف کننده خون و مولد آن، پوست انگور دیر هضم و دانه آن سرد و خشک است. انگور برای درمان بیماری فشار خون، روماتیسم، نقرس، مسمومیت داخلی مفید است و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.انگور همچنین مقوی قلب و معالج بیماری های جلدی، خونی و عصبی است.
در بیماریهای زیادی که بر اثر مسمومیت بدن تولید شده است معالجه و رژیم با انگور را توصیه کردهاند، مخصوصاً در بیماری های یبوست، عوارض روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد، باید رژیم انگور گرفته شود.
انگور دارای ویتامین های "آ" ، "ب" و "ث" است و مواد ازت و مواد قندی و نشاستهای بوده و خاصیت ضدعفونی کننده دارد. انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و ید است و پتاسیم آن برای بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون بسیار مفید است. انگور به علت مدر(ادرار آور) بودن بهترین دافع سموم بدن است و به جزء مبتلایان به بیماری قند و بیماریهای جهاز هاضمه برای سایر بیماران مفید است.انگور برای سلامت قلب، ریه و کلیه مفید است و به علت داشتن املاح پتاسیم و مواد سلولزی ملین و مدر برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.