سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند


لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگونه مصرف سبزی‌جات سبزرنگ فاکتوری موثر برای مقابله با بیماری‌ها است.

مطالعات مختلف همواره نشان داده است که این نوع سبزی‌جات مانند کلم بروکلی،‌ گل کلم و کاهو حاوی مواد مغذی ضدسرطانی هستند.

در مطالعه جدید متخصصان دریافتند یک ماده کلیدی در کلم بروکلی وجود دارد با عنوان سولفورافان که به سرکوب کردن فرایند تکثیر و رشد سرطان سینه به ویژه از طریق انجام مکانیزمی موسوم به «متیلیشن دی ان آ»، کمک می‌کند.

دکتر امیلی هو استادیار این انستیتو می‌گوید: مکانیزم مزبور در واقع ژن‌های موثر در بروز سرطان را خاموش می‌کند و در کنترل دریافت‌های مولکول‌ وراثتی دی ان آ بعنوان بخشی از ارتباطات ژنتیکی‌اش با سلول‌ها نقش دارد.

دکتر هو تصریح کرد: به طور کلی مصرف سبزی‌جات بیشتر خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهد چون از رشد غیرعادی سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و این امر در مورد سرطان نیز صدق می‌کند.

شرح این مطالعات در مجله تخصصی کلینیکال اپی‌ژنتیک به چاپ رسیده است.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد
کدخبر:1291منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ شانزدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1291.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر