جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز


لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز و بدون کافئین ممکن است جایگزین خوبی باشد.

آرزو دهقانی کارشناس آموزشی اورژانس کشور با بیان این که پرخوری در ماه رمضان موجب سوء هاضمه و نفخ می‌شود، اظهار داشت:‌ افراد می‌توانند برای جلوگیری از نفخ، از مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخ شده، غذاهای تند و ادویه دار و همچنین غذاهایی که ایجاد نفخ می‌کنند مثل تخم‌مرغ،‌ کلم، لوبیا، عدس و نوشابه‌های گازدار خوداری کنند.

دهقانی افزود: برای درمان این بیماری افراد می‌توانند از آب یا آب میوه استفاده کرده و از غذاهای سرخ کردنی اجتناب کنند.

وی یکی دیگر از عوارض روزه گرفتن را ضعف و افت فشار خون دانست و عنوان کرد: افزایش تعریق، ضعف، خستگی، کم شدن انرژی، سرگیجه به‌ویژه هنگام برخاستن، ظاهر رنگ پریده و احساس افتادن از علائم افت فشارخون است که این علائم بیشتر هنگام بعد از ظهر اتفاق می‌افتد.

کارشناس آموزشی اورژانس کشور گفت: مصرف کم مایعات و کاهش مصرف نمک به افت فشار خون کمک می‌کند که برای جلوگیری از آن می‌توان مصرف نمک و مایعات را افزایش داده و از رفتن به مکان‌های گرم اجتناب کرد.

وی خاطرنشان کرد: افت فشار خون باید با گرفتن فشار خون در هنگام بروز علائم تأیید شود و افراد دارای فشار خون بالا ممکن است در طول ماه رمضان نیاز به تنظیم مجدد داروهای خود توسط پزشک داشته باشند.

دهقانی اضافه کرد:‌ سردرد نیز یکی دیگر از عوارض روزه‌داری است که این علائم با عدم مصرف کافئین و تنباکو ،‌انجام کار زیاد در طول روز، کم خوابی و گرسنگی، در انتهای روز بدتر می‌شود که سردرد وقتی با افت فشار خون همراه شود، می‌تواند منجر به حالت تهوع قبل از افطار شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد
کدخبر:1293منبع:وبداتاریخ انتشار:۱۳۹۱ شانزدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1293.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر