غذاهای ماه رمضان/
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا


لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.

مواد لازم:

آرد برنج             3 قاشق سوپ‌خوری

آرد نشاسته       یک قاشق سوپ‌خوری

شیر                2 لیوان

شکر                1/2 پیمانه

گلاب               یک قاشق سوپ‌خوری

خامه              2 قاشق سوپ‌خوری

انبه                 یک عدد

کره                25 گرم


طرز تهیه:

1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.

2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.

3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.

4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.

5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.

6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد
کدخبر:1295منبع:تبیانتاریخ انتشار:۱۳۹۱ شانزدهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1295.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر