تحقیقات جدید در آمریکا نشان میدهد که گروهی از سبزیها ضد سرطان هستند و میتوانند سلولهای سرطانی را از بین ببرند.
به گزارش لقمه، گروهی از محققان آمریکایی بر اساس تحقیقات خود دریافتند: سبزیها با تومورهای سرطانی مبارزه میکنند که این نتایج چه بسا زمینه را برای درمانی موثر به منظور از بین بردن سرطان که از آن به عنوان طاعون عصر نام برده میشود، هموار میکند.
تحقیقات در گذشته نشان داده بود که سبزیهای خانواده کلم شامل کلم بروکلی، گل کلم و کلم حاوی عناصر غذایی و ترکیبات طبیعی هستند که با تومورهای سرطانی مبارزه میکنند.
محققان آمریکایی در تحقیقات جدید خود دریافتند که کلم بروکلی، کلم و لوبیا سبز درچارچوب یک مکانیزم کاری ژنی، تومورهای سرطانی سینه را مهار کرده و از گسترش آن جلوگیری میکند.
این مواد مغذی فوق العاده با خاصیت نابود کنندگی ژن های سرطانی!
متخصصان علوم پزشکی در انستیتو لینوس پائولینگ در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگونه مصرف سبزیجات سبزرنگ فاکتوری موثر برای مقابله با بیماریها است.
مطالعات مختلف نشان داده است که سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، گل کلم و کاهو حاوی مواد مغذی ضدسرطانی هستند.
در مطالعه جدید متخصصان که در انستیتو لینوس پائولینگ انجام شد، دریافتند یک ماده کلیدی در کلم بروکلی وجود دارد با عنوان سولفورافان که به سرکوب کردن فرایند تکثیر و رشد سرطان سینه به ویژه از طریق انجام مکانیزمی موسوم به «متیلیشن دی ان آ»، کمک میکند.
دکتر امیلی هو استادیار این انستیتو میگوید: مکانیزم مزبور در واقع ژنهای موثر در بروز سرطان را خاموش میکند و در کنترل دریافتهای مولکول وراثتی دی ان آ بعنوان بخشی از ارتباطات ژنتیکیاش با سلولها نقش دارد.
دکتر هو تصریح کرد: به طور کلی مصرف سبزیجات بیشتر خطر ابتلا به بیماریها را کاهش میدهد چون از رشد غیرعادی سلولهای بدن جلوگیری میکند و این امر در مورد سرطان نیز صدق میکند. شرح این مطالعات در مجله تخصصی کلینیکال اپیژنتیک به چاپ رسیده است.