احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی گفت: احداث سردخانه در استان‌های عمده تولیدکننده پیاز، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی آغاز شده تا در فصل‌هایی که این محصول به وفور تولید می‌شود، شاهد ضایع شدن یا کاهش بی‌رویه قیمت نباشیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اصغری در گفت‌وگویی، با اشاره به اجرای طرح کشت محصولات جالیزی به روش استمرار و بهاره، گفت: امسال تاکنون در سطح 4100 هکتار سیب‌زمینی، 7535 هکتار پیاز و 24 هزار و 475 هکتار گوجه فرنگی در اراضی کشاورزی کشور کشت شده است.

 
وی در پاسخ به اینکه با توجه به آنکه در برخی فصول با تولید بیش از نیاز شاهد ضایع شدن و کاهش بی‌رویه قیمت بر سر مزارع این محصولات هستیم و چه فکری برای آن شده، گفت: از آنجایی که سه چهارم این محصولات در فصل پاییز به دلیل شرایط اقلیمی مطلوب تولید می‌شود، احداث سردخانه در استان‌های عمده تولیدکننده این محصولات از سال گذشته آغاز شده تا با ذخیره‌سازی مناسب بتوانیم تعادل بازار را داشته باشیم.
 
مدیر کل سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در استان‌های همدان، اصفهان و اردبیل در سال‌های 95 و 96 چندین سردخانه احداث شده تا با این روش کاهش ضایعات به این محصولات را در دستور کار قرار دهیم، مضاف بر آنکه با مدیریت نگهداری این محصولات بتوانیم در فصولی که سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی کمتر تولید می‌شود، با عرضه این محصولات از محل ذخیره‌سازی جلوی افزایش بی‌رویه قیمت را بگیریم. 
 
وی همچنین به این نکته اشاره کرد که میزان تولید محصولاتی همچون سیب‌زمینی متناسب با نیاز مصرف کشور است و در کنار آن امکان صادرات نیز وجود دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
کدخبر:13319منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۶ نهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13319.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر