توسعه بارگاه‌های زرشک جزء اولویت های وزارت جهاد کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: توسعه بارگاه‌های زرشک جزء اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چنگیز اسفندیاری شب گذشته 15 آبان جاری در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که استان خراسان قطب تولید زرشک است، گفت: اولویت ما توسعه بارگاه‌ها است که با حمایت مسئولین استان، یک طرح ملی در این زمینه به وزارت کار ارائه کردیم.
 
وی با بیان این‌که برای اشتغال فراگیر در زمینه فرآورده‌های مختلف زرشک باید از اعتبارات وزارت کار و رفاه اجتماعی استفاده کنیم، افزود: 7 درصد یارانه با سود کم به زرشک و زعفران در استان خراسان جنوبی اختصاص داده شده است.
 
مدیر کل دفتر صنایع و غذایی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این‌که بدون وجود سرمایه‌گذار و بخش خصوصی، دولت اجازه ندارد کارخانه بسازد، اظهار کرد: در زمینه بارگاه‌ها چون سرمایه‌گذار کمی نیاز دارند، ما اعتبارات توسعه روستایی که به زودی آیین نامه اجرایی آن ابلاغ خواهد شد و بهره بانکی آن زیر 10 درصد است را برای توسعه بارگاه‌ها به عنوان اولویت قرار می‌دهیم.
 
وی با بیان اینکه اعطای تسهیلات مناسب با بهره زیر ده درصد برای توسعه صنایع تبدیلی از دیگر اقدامات وزارت خانه است، عنوان کرد: هر واحد تولیدی که بخواهد ماشین آلات خارجی وارد کند می تواند بدون محدودیت از تسهیلات ارزی با بهره چهار درصد استفاده کند.
 
اسفندیاری با اشاره به اینکه در راستای برنامه اقتصاد مقاومتی باید حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی کشور افزوده شود، اظهار کرد: ارائه تسهیلات با بهره زیر ۱۰ درصد فرصتی طلایی برای استان است و باید سعی کنیم از این اعتبارات برای توسعه تمامی بارگاه های فرآوری استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه در برنامه اقتصاد مقاومتی حدود ۱.۵ میلیون تن سردخانه‌های بالای صفر را به بهره‌ برداری خواهیم رساند، بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع تبدیلی و توسعه فرآوری به طور ویژه در برنامه ششم توسعه نیز دیده شده است.
 
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در بحث سرمایه در گردش صنایع تبدیلی ۴۰ میلیارد تومان برای محصول زعفران دیده شده است، افزود: همچنین در حال پیگیری تخصیص ۴۰۰  میلیارد تومان تسهیلات با بهره ۱۴.۵ درصد از طریق منابع بانکی برای کمک به صادرات واحدهای تولیدی است.
 
وی با اشاره به کمبود سرمایه‌گذار در استان خراسان جنوبی، خاطرنشان کرد: آمادگی داریم که در زمینه شرکت‌های دانش بنیان سرمایه‌گذار معرفی کنیم و همچنین در بحث اقتصادی و طرح‌های خروجی می‌توانیم ظرفیت‌های اقتصادی، فنی و مالی را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
کدخبر:13386منبع:ایرناتاریخ انتشار:۱۳۹۶ شانزدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13386.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر