استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز


پایگاه خبری لقمه: این استیک، یک استیک فوق العاده خوش طعم است و شاید بیشتر از هر کسی یک ورزشکار قدرتی قدر آن را بداند. گوشت، سرشار از پروتئین است و خوردن این غذا علاوه بر اینکه خوب سیرتان می کند، انرژی پایداری نیز در اختیارتان قرار می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گوشت قرمزغذایی است که شاید بسیاری از افراد، نسبت به آن نظر بدی داشته باشند. اما بدن برای سالم ماندن به همه نوع غذایی نیاز دارد و گوشت قرمز نیز یکی از آن ها است. هیچوقت فراموش نکنید اصل، حفظ تعادل است نه اینکه به کلی یک گروه غذایی را از برنامه تان حذف کنید. پروتئین موجود در گوشت قرمز، کامل ترین نوع پروتئین است و تمام آمینواسیدهای مورد نیاز بدن را در خود دارد. اگر می خواهید پوست و مویی سالم داشته باشید باید بگویم هیچ چیزی بهتر از گوشت نمی تواند به کمکتان بیاید.

 
دستور غذایی که در ادامه می خوانید، یک استیک فوق العاده خوش طعم است و شاید بیشتر از هر کسی یک ورزشکار قدرتی قدر آن را بداند. گوشت سرشار از پروتئین است و خوردن این غذا علاوه بر اینکه خوب سیرتان می کند، انرژی پایداری نیز در اختیارتان قرار می دهد. می توانید آن را در کنار پوره سیر یا سیب زمینی و دیگر سبزیجات پخته شده سرو کنید.
 
مواد لازم:
 
اسپری پخت یا مقداری روغن
یک پیاز قرمز بلند، حلقه حلقه شده (به دو فنجان تقسیمش کنید)
دو قاشق چای خوری سرکه انگور قرمز
دو قاشق غذا خوری عسل
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری آویشن خشک
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
چهار فیله گاو ( 115 گرمی ) که ضخامت هر کدام دو و نیم سانت باشد.
 
 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز
 
دستور پخت:
 
1- قسمت بالای فر را گرم کنید ( فقط قسمت بالا، نه شعله های پایین )
 
2- یک ماهی تابه نچسب و بزرگ را روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. پیازها را به ماهی تابه اضافه کنید. درپوشش را بگذارید و به مدت 3 دقیقه بپزید. سرکه، عسل و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را به ماهی تابه اضافه کنید. حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید 8 دقیقه با درب باز، محتویات ماهی تابه بجوشند. در طول این مدت محتویات را دائم بهم بزنید.
 
3- یک چهارم باقی مانده نمک، آویشن و فلفل را به صورت مساوی روی گوشت بریزید. گوشت را روی سینی فر قرار دهید و با اسپری پخت یا کمی روغن چربش کنید. هر سمت گوشت را 4 دقیقه یا تا آن مقدار که دوست دارید پخته شود، در فر بپزید. سپس به همراه میکس پیازی که درست کردید سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
کدخبر:13450منبع:دکتر کرمانیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و دوم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13450.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر