پایگاه خبری لقمه: هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانههای لبنانی تهیه میشود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانههای لبنانی تهیه میشود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
طرز تهیه هوموس نخود فرنگی
مواد لازم:
آب به مقدار لازم
۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری ارده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخور پودر زیره
نصف قاشق غذاخوری فلفل
نمک به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی
طرز تهیه:
آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.
آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخودها سرد شوند.
نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.
هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.
با نعناع تازه تزئین و میل کنید.