سوپ پیاز فرانسوی


پایگاه خبری لقمه: سوپ پیاز فرانسوی از مجموعه دستور غذایی هایی است که طرز تهیه آن را برای شما تدارک دیده ایم.

 

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، درست کردن این سوپ بعد از یک روز کاری پر ماجرا بسیار ساده است. طعم این سوپ آنقدر خوب است، که شما را به یاد غذاهای رستوران می اندازد.

 

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

 
زمان آماده سازی۱۰ دقیقه
زمان پختن۲۵ دقیقه
مناسب برای۴ نفروعده غذایی
 
 
موادد لازم: 
 
آب                                   ۵ لیوان
 
پیاز                                  ۲ عدد
 
کره                                  ۲ قاشق غذاخوری
 
سیر خرد شده                    ۲ عدد
 
سس ورچستر شایر             ۱ عدد
 
پنیر سوئیسی                    ۱ لیوان
 
نان تست                           ۴ برش
 
طرز تهیه:
پیاز و کره را درون ماهی تابه قرار داده و با حرارت متوسط پیازها را سرخ می کنیم تا ترد شوند.سیر را اضافه می کنیم و بمدت ۱ تا ۲ دقیقه حرارت می دهیم (مواظب باشید سیرها نسوزند).
 
آب(ترجیحاً آب گوشت) و سس "ورچسترشایر" را اضافه بکنید. بگذارید بمدت یک دقیقه بجوشد. کاسه هایی که برای پذیرایی لازم دارید را آماده کنید.به اندازه یک دهم پیمانه، پنیر در ته هرکاسه بریزید،کاسه ها را با سوپ پر کنید و کنار بگذارید.
 
نان تست را بر روی آنها بگذارید و سپس یک دهم پیمانه پنیر سوئیسی بر روی آن بریزید. گریل فر را روشن کرده و آن ها را تا پنیر آب شود در فر قرار دهید. سوپ را سریعاً سرو کنید .مواظب باشید،کاسه ها داغ هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
کدخبر:13547منبع:آشپزباشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ چهارم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13547.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر