پاستای هویج و پنیر ریکوتا


پایگاه خبری لقمه: این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.پاستای هویج و پنیر ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

 
 
طرز تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا
 
مواد لازم:
 
پاستا                           ۱۲۰ گرم    
هویج                           ۱ عدد کوچک
پنیر پارمزان                   ۱۰ گرم
پنیر ریکوتا                     ۲ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا:
۱- از پاستاهای شکل‌دار استفاده کنید.
۲- هویج‌ رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۳- پنیر پارمزان رو رنده کنید.
 
طرز تهیه:
پاستا رو طبق دستور روی بسته‌بندیش بپزید.
 
چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده بشه، هویج رنده شده رو به اون اضافه کنید.پنیر پارمزان رنده شده رو با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
 
پاستا و هویج رو آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردونید. مواد رو خوب هم بزنید و به فرزندتون بدید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
کدخبر:13573منبع:آشپزباشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ هشتم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13573.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر