ویژه امروز ۲۰۰۹ ( Today’s Special)


پایگاه خبری لقمه: راستش من عاشق آشپزی هستم و البته غذای هندی هم دوست دارم پس دیدن این فیلم برایم جذابیت داشت .منظورم این است که شاید از لحاظ سینمایی این فیلم ارزش خاصی نداشته باشد اما اگر آشپزی هندی را می پسندید ، با دیدن این فیلم دهانتان آب می افتد .
ویژه امروز 2009
کارگردان : دیوید کاپلان
تهیه کنندگان : نیمیت مانکاد ، لیلین لاسال ، دکلان بالدوین
فیلمنامه : آصف ماندوی ، جاناتان بینیز
بر اساس کتاب ” رستوران سکینه ” نوشته آصف ماندوی
بازیگران : آصف ماندوی ، ناصرالدین شاه ، جس ویکسلر ، مدهور جفری ، هریش پتل و …
موزیک : استفان رمبل
زمان : ۹۹ دقیقه
محصول : آمریکا
 
خلاصه داستان :

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سمیر ( آصف ماندوی ) یک سوشف ( دستیار سرآشپز ) بسیار با استعدادی است که در یکی از رستورانهای معروف منهتن نیویورک کار می کند و بعد از آنکه نتوانست جایگاهی را که روی آن حساب کرده بود در رستوران بگیرد استعفا داد و تصمیم گرفت برای کارآموزی به پاریس برود اما سکته ناگهانی پدرش که یک رستوران هندی به نام ” قصر تندوری ” داشت ، باعث شد که او مجبور شود در گرداندن رستوران کمک کند . او که دست تنها شده بود و هیچ سررشته ای از پخت غذاهای هندی نداشت ، یک راننده تاکسی را که قبلا برای ایندرا گاندی آشپزی کرده بود ، استخدام می کند . اینجاست که او می آموزد تهیه یک غذای خوشمزه فقط داشتن رسیپی نیست بلکه حس آشپز هم باید در آن دخیل باشد . مثلا وقتی که اکبر ( با بازی ناصرالدین شاه ) می خواهد گرام ماسالا آماده کند مراسم خودش را دارد ، باید آهنگ مخصوص خودش را بگذارد و ظرف مخصوص را جلویش فرار دهد و ادویه ها را با هم مخلوط کند . ( گرام ماسالا ادویه هندی است که ترکیبی از انواع زیره ، فلفل ، جوز هندی ،تخم گشنیز، دارچین ، زرچوبه و …. است ) جمله جالب او این است که ادویه ها مثل سمفونی هستند و روغنی که آن ها را داخل آن تفت می دهیم ارکستر !

با ورود اکبر همه چیز تغییر می کند و سمیر هم تصمیم می گیرد رنگ و بوی جدیدی به رستوران بدهد اما پدرش که اصلا به او خوش بین نیست می خواهد رستوران را بفروشد و سمیر که ناامید از ادامه دوباره به محل کار قبلی اش بر می گردد با تبریک همکاران سابقش روبرو می شود . رستوران تندوری آنها موفق به کسب سه ستاره شده و بهترین رستوران هندی نیویورک معرفی شده است ! وقتی سمیر می خواهد این موفقیت را جشن بگیرد اکبر تصمیم به ترک او می گیرد و حالا خود اوست که باید از حس درونی اش استفاده کند و غذای ویژه را آماده کند .
داستان اپیزودهای رومانتیک هم دارد . سمیر که همیشه از همکار سابقش “کری ” خوشش می آمده به خودش جرأت می دهد تا او را برای شام دعوت کند و البته او هم تا آخر داستان او را پشتیبانی می کند .
سینی هایی که سمیر برای مشتریانش آماده می کند ترکیبی از آموزه های او از اکبر و آشپزی سنتی هندی است با تزیین های مدرن که او در آنها خبره است . سمیر که درنهایت توجه پدرش را جلب می کند سر آشپز قصر تندوری می شود و مورد تحسین همه واقع می شود .
یکی از صحنه های جذاب و خوشمزه فیلم قسمتی است که اکبر ، سمیر و کری وچند دوست دیگرش را به منزلش دعوت می کند . بشقاب بادمجان ، گوشت گوسفند ماسالا و نوعی نیمروی همزده مخصوص هندی از غذاهایی هستند که او آماده کرده و توجه به اینکه لذت خوردن هر غذایی با آداب و رسوم مخصوص آن ملیت و قوم است .در همین قسمت فیلم کری که یک دختر آمریکایی است غذای هندی را با دست به همان شیوه ی هندی ها می خورد .
آصف ماندوی که درهند دنیا آمده است و در انگلستان بزرگ شده ،در آمریکا توانست استعدادهنری خودش را نشان دهد.او چند سالی هم مجری یک شوی کمدی بود .  این فیلم بر اساس کتابی است که خود او نوشته است .
سینما آشپزی های مرتبط
خانم داوت فایر 1993خانم داوت فایر ۱۹۹۳ سینما آشپزی : آن سوی پرچینسینما آشپزی : آن سوی پرچین سینما آشپزی : غذای روح ۱۹۹۷سینما آشپزی : غذای روح ۱۹۹۷ سینما آشپزی:چارلی و کارخانه شکلات سازی 2005سینما آشپزی:چارلی و ک

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
کدخبر:13576منبع:آشپزباشیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ هشتم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13576.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر