دانه های سیاه اما پرخاصیت


پایگاه خبری لقمه: گیاه سیاه دانه با نام علمی Nigella sativa L از خانواده آلاله است گیاهی با گل های آبی پررنگ و كمرنگ و سفیداست.
اثرات فارماكولوژیك سیاه دانه:
 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، اثرات ضداكسایشی، ضدالتهابی، تقویت كننده سیستم ایمنی و آنتی هیستامینی روغن و عصاره دانه گیاه سیاه دانه باعث شده است اثرات فارماكولوژیك متعددی مانند كاهش قند، چربی و فشار خون با لا، دفع كننده صفرا و اسید اوریك، محافظ بافت های كبد، كلیه و قلب و عروق و همچنین اثرات ضد میكروب و ضد انگل از این گیاه گزارش شود.

 
اثرات ایمنی : 
 
یكی از خصوصیات سیاه دانه اثرات تنظیم ایمنی آن است .برخی ترکیبات سیاه دانه  اثر تقویت کننده در عملكرد سلول های ایمنی سلولی دارند و برخی دیگر از تركیبات سیاه دانه اثر مهار كننده ایمنی خوبی دارند .
 
نشان داده شده است که روغن غیر فرار سیاه دانه و تیموکینون اثر آنتی اکسیدانی دارد .این ویژگی آنتی اکسیدانی سیاه دانه، اثر آن را علیه آسیب کبدی ناشی از فیبروز و سیروز کبدی و آسیب کبدی ایجاد شده بیان می کند.
 
ترجمه: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 
 
منبع : مجموع مقلات پاب مد 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
کدخبر:13601منبع:اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است تاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13601.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر