رسپی شامی پوک به همراه سس


پایگاه خبری لقمه: شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.

 
طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس
 
میزان سرو: 15 عدد شامی
 
مواد لازم:
 
گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
لپه (خام): 200 گرم
پیاز (رنده شده ریز): 100 گرم
سیب زمینی پخته (رنده شده): 150 گرم
آرد سوخاری: 2 ق س
تخم مرغ: 2 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
رب: 30 گرم
پیاز داغ: 2 ق س
سرکه: به میزان لازم
شکر: به میزان لازم
پیاز و جعفری: برای تزیین
گوجه و خیارشور: برای تزیین
هویج پخته: برای تزیین
پوره سیب زمینی: برای تزیین
 
 
طرز تهیه:
 
لپه را بپزید، زمانی که کاملا پخت، بگذارید سرد شود. بعد از سردشدن آن را چرخ کرده و با گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده، لپه چرخ شده و تخم مرغ مخلوط نمایید و نمک، فلفل، زردچوبه و نیمی از آرد سوخاری را به آن بیافزایید و مواد را ورز دهید.
 
بر روی تخت مقداری آرد سوخاری بریزید و مواد را با وردنه به قطر یک سانتی متر بر روی آن پخش کنید، سپس با قالب به صورت حلقه درآورید و وسط آن را نیز سوراخ کنید.
روغن را در تابه ریخته بعد از داغ شدن شامی ها را سرخ کنید.
 
طرز تهیه سس شامی:
 
رب را در مقداری روغن تفت داده، پیاز داغ را اضافه کرده و تفت دهید، یک لیوان آب، نمک، فلفل، کمی سرکه و شکر به آن اضافه کرده و بگذارید تا سس جا بیفتد.
 
شامی ها را در ظرف چیده و دور آن را با پیاز، جعفری، خیارشور، گوجه فرنگی، هویج پخته و پوره سیب زمینی (به دلخواه) تزیین نمایید. دقت شود سس را هنگام سرو بر روی شامی ها بریزید تا سرد نشود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
کدخبر:13615منبع:سفره ایرانیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13615.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر