میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین


پایگاه خبری لقمه: راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

طرز تهیه  میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین
 
میزان سرو: 6 نفر
 
مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
سفیده تخم مرغ: یک عدد
 
مواد لازم میانی:
 
قارچ (خردشده): 10 الی 15 عدد
فلفل سبز (نگینی خردشده): 2 عدد
فلفل قرمز (نگینی خردشده): 2 عدد
فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
روغن زیتون: 3 ق س
نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
سیر (ریز خردشده): 3 حبه
گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
 
مواد لازم سس:
 
گوجه فرنگی: 3 عدد
روغن زیتون: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
شکر: یک ق س
برگ آویشن (ریز خردشده): 4 عدد
 
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف  مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ و فلفل های خردشده را در روغن تفت دهید. نخود فرنگی، سیر، گردو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید.
 
ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد، پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. برای تهیه سس، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. نمک، شکر و برگ آویشن ریز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم غلظت یابند.
 
گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نان خشک پودرشده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
 
سپس آن را میان دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و مواد میانی را روی آن پخش کنید. مخلوط گوشت را به کمک کاغذ روغنی زیر آن رول کنید.
 
سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی رول گوشت بمالید. رول گوشت را به سینی فر انتقال داده و با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی آن را بپوشانید و حدود 35 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
پس از گذشت این زمان، کاغذ روغنی و فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا گوشت برشته شود. رول گوشت را به ظرف سرو انتقال داده و روی آن سس بریزید و سرو کنید.
 
نکته:
 
به جای برگ آویشن می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
کدخبر:13617منبع:سفره ایرانیتاریخ انتشار:۱۳۹۶ دوازدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13617.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر