پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران به تازگی اعلام کردند قارچ¬های خوراکی می¬توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با سرطانها (به ویژه سرطان پروستات و سینه)کمک کنند. طی تحقیقات گذشته قارچ های دارویی به کوچک تر شدن تومورها، محدودیت رشد آنها وممانعت از بروز تومور سلولی در بدن کمک شایانی کرده¬اند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، قارچ ها حاوی آنتی اکسیدانها، مواد ریز مغزی مثل سلنیوم، پتاسیم، مس، فسفر، انواع ویتامین ها مثل ریبوفلاوین، ویتامین دی، نیاسین و پانتوتنیک اسید، فیبر و سایر مواد مفید و سالم است که می توانند از سیستم ایمنی بدن حفاظت کنند, قارچ های ریز و سفید حاوی مقدار بیشتری پروتئین، پتاسیم، مس و سلنیوم هستند.
قارچ ها منبع عالی از پتاسیم هستند که به کاهش فشارخون در افراد کمک می کند.
انواع قارچ منبع مناسبی از ویتامین دی بوده که به تقویت استخوان ها کمک می کند.
در دوران بارداری مصرف قارچ به دلیل اسید فولیک فراوان بسیار مناسب می باشد.
بهترین روش مصرف قارچ ها پختن آن ها می باشد زیرا ممکن است حاوی آلودگی های فراوانی باشد.
جالب است بدانید قارچ ها کالری بسیار کمی دارند پس اگر در یک رژیم لاغری به سر می برید مصرف این چتر های سفید دوست داشتنی را فراموش نکنید.
یادتان باشد همه ی قارچ ها خوراکی و قابل مصرف نیستند برای تهیه ی قارچ های وحشی به فروشگاه های قابل اعتماد مراجعه کنید.
ترجمه: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه
منبع: مقالات مروری پاییز 94