دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش میدهد.تحقیقات دانشمندان انگلیسی در توضیح سرطانزا بودن گوشت قرمز حاكی از آن است یكی از دلایلی كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا میبرد، مقدار آهن موجود در آن است.
به گزارش لقمه، محقق ارشد این مطالعه و مدیر موسسه سرطانشناسی انگلیس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز این بیماری مقاومت میكند، منجر به بروز سرطان روده میشود.دانشمندان انگلیسی در بررسیهای آزمایشگاهی خود بر روی موشها دریافتند: موشهایی كه در وعده غذاییشان مقدار زیادی آهن دریافت كردهاند دو تا سه برابر بیش از موشهای دیگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.
دانشمندان این مطالعه معتقدند این یافته به آنان كمك خواهد كرد تا به شیوه درمانی جدیدی برای بیماری سرطان روده دست پیدا كنند.هر سال بیش از 40 هزار نفر در انگلیس به بیماری سرطان روده مبتلا میشوند و 16 هزار تن از آنان بر اثر این بیماری فوت میكنند.